17. apr 2005

Aspartaam [David Icke "Matrixi lapsed"]

[David Icke "Matrixi lapsed"; Tallinn 2003 Matrix Kirjastus; lk. 355-357]

/.../ Toon mõned näited sellest inimese aju ja immuunsüsteemi valdamise pärast peetavast sõjast, kuid tegelikult on see loetelu tõepoolest lõputu.

Aspartaam

Üks sääraseid relvi on illuminaatide loodud aspartaam, mis mõjutab intellekti. Praegu kasutatakse seda tuhandetes toitudes ja peaaegu igas karastusjoogis. Ja kes neid kõige rohkem tarvitavad? Lapsed. Illuminaadid soovivad lapsed võimalikult vara endale allutada, muutes nad tuimadeks ja kõhklematult sõnakuulelikeks kloonideks. Aspartaam on suhkru aseaine ning seda müüakse kui magustit, millel puuduvad suhkru kahjulikud toimed - ehkki illuminaadid kontrollivad sellegi tootmist. Aspartaami turustatakse kaubamärkide NutraSweet, Equal ja Spoonful all. Suhkrust kakssada korda magusam aspartaam võeti kasutusele 1981. aastal ning 75 protsenti kõikidest USA toiduainete ja ravimiadministratsiooni (FDA) allergiakontrolli süsteemidele esitatud kaebustest on seotud just selle preparaadiga. Kurdetakse peavalu, pöörituse, tähelepanuhäirete, mälukaotuse, kõnetakistuste ja nägemise halvenemise üle. Neid sümptomeid nimetatakse aspartaamihaiguseks samamoodi, nagu lõhnakinnisti naatriummonoglutanaadi tekitatud terviserikkeid tuntakse glutamaadisündroomina. Washingtoni ülikooli St. Louis' meditsiinikolledži meditsiinidoktor John W. Olney usub, et aspartaam on seotud ajukasvajate tekkega. Ajakirjas Journal of Neuropathology and Experimental Neurology avaldatud artiklis kinnitab ta, et aspartaami saanud katserottidel esineb sageli ajukasvajaid. Dr Olney lisas, et uurimuste alusel on aspartaamil mutageenne (vähkitekitav) toime ning et halvaloomuliste ajukasvajate arv kerkis järsult pärast aspartaami massileviku algust. Isegi Ühendriikide merevägi ja lennuvägi avaldasid ajakirjas Navy Physiology and Flying Safety hoiatuse:
"... mitu uurijat on kindlaks teinud, et aspartaam suurendab krambiohtu või alandab nende teket tingivate tegurite mõjuläve. See tähendab, et dieet-karastusjooke tarvitaval piloodil tekib vilkuvas valguses kergemini pööritus või valgussähvatustest põhjustatud epilepsiahoog. Ühteaegu tähendab öeldu, et kõiki piloote ähvardab äkiline mälukaotus, peapööritus instrumentide järgi lennates ning nägemise järkjärguline halvenemine."
Ning aspartaam ei piirdu enam karastusjookidega. See muudab ajukeemiat ning alandab krambihoogude tekkeläve, põhjustades tujukust ja närvisüsteemi muid häireid. Ühteaegu tekitab see harjumust. Seepärast on inimestel sageli raske loobuda aspartaami sisaldavate karastusjookide tarbimisest. Paljud patsiendid on vabanenud hulgikoldeskleroosi, kroonilise väsimuse, reumaatilise liigesepõletiku, depressiooni ja muudegi haiguste sümptoomidest pärast aspartaamist loobumist. Kümme protsenti sellest legaalsest mürgist laguneb pärast sissevõtmist metanooliks, närvisüsteemi kahjustavaks toksiiniks, mida tuntakse ka metüülalkoholi või puupiiritusena. Eriti kahjustab see nägemisnärvi. Keeluajal salaja aetud "metsakohin" sisaldas seda suurel määral ja sageli jäädi sellest pimedaks. Metanool imbub kiiresti verre, muutudes seal neurotoksiiniks, vähktõve tekitavaks formaldehüüdiks ja sipelghappeks. Vahva karastusjook, eks ju?

Ameerika toiduainete ja ravimiadministratsioon (FDA), nagu samasugused organisatsioonid teisteski riikides, on illuminaatide varikate, mille abil takistatakse inimkonnale kasulike toiduainete tootmist ning surutakse põhjalikumalt kontrollimata läbi neid, mis nende tegevuskavaga sobivad. Just nõnda juhtus ka aspartaamiga. Kõigepealt kiitis FDA selle naeruväärsete andmete alusel heaks, kuid pidi loa tagasi võtma uurimuste tõttu, mis näitasid, et see ühend põhjustas loomadel krampe ja ajukasvajaid. Ent 1981. aastal taastas FDA avaliku arvamuse uurimise nõukogu üksmeelsest vastutseisust hoolimata loa, kuigi see organisatsioon oli teadusliku uurimuse andmed uuesti läbi vaadanud ja soovitanud aspartaamist hoiduda. Kirde-Ohio ülikooli meditsiinikolledži psühhiaatriaprofessor dr Raplh G. Walton kontrollis kõik aspartaamiuuringud üle ja leidis 166 inimese tervist mõjutavat olulist tõika. Kõik aspartaamitööstuse finantseeritud 74 uuringut kinnitasid preparaadi ohutust, kuid 92 protsenti sõltumatult korraldatud kontrollimistest tuvastasid ohumärke. Kumba neist teie usute?

Põhjus, miks see mürk kõikide tõendite kiuste heaks kiideti, on lihtsalt korruptsioon. Toiduainete ja ravimiadministratsiooni vastutav ametnik, selle juht, veel kuus töötajat ja kaks advokaati kavatsesid NutraSweeti võltskatsete eest kohtusse kaevata, lahkusid organisatsioonist ning hakkasid tööle... NutraSweeti, teisiti öeldes aspartaami heaks. Üks FDA-s töötav tõeline teadlane kirjutas USA senaatorile: "See on otsekui Abbotti ja Costello esinemisest võetud ja kõlab suisa nõnda: "Kiitke meie mürk heaks ja kui te pole enam bürokraat, siis teeme teist plutokraadi! Kui see on müügiloa saanud, maksame kinni Ameerika dieteetikud, Ameerika diabeetikute ühingu, Ameerika meditsiiniassotsiatsiooni ja kõik, keda me müügi edendamiseks vajame." Coca-Cola teadis aspartaami ohte, sest rahvusliku karastuskookide assotsiatsiooni liikmena vaidles see FDA loale vastu. Vastuargumendid avaldati 5. juuli 1985 väljaandes Congressional Record. Artiklis öeldi, et aspartaam on loomupäraselt ebapüsiv ning laguneb juba purgis formaldehüüdiks, metüülpiirituseks, sipelghappeks, diketopiperasiiniks ja muudeks toksiinideks. Milleks siis on nüüd aspartaam lisatud dieetkokale, mille läbimüük pärast mainitud ühendi lisamist järsult tõusis, sest see tekitab sõltuvust? Ja dieetkoka puhul ei saa üldse dieedist rääkida. Seda joovad inimesed (nagu kõik aspartaamisaaduste tarvitajad) muutuvad hoopis paksemaks, sest see pärsib organismis seratoniini teket ja tekitab seega karbohüdraatide isu.