16. apr 2005

Fluor [Jüri Lina "Maailmaehitajate pettus"]

[Jüri Lina "Maailmaehitajate pettus" 2003 lk. 469-471]

Batelle'i Uurimisinstituut (Batelle Research Institute, Columbus, Ohio) tõestas aastal 1989, et fluor tekitab jõudsalt vähki. Uuringud tellis USA National Cancer Institute, aga tulemused vaikiti maha. Pole olemas uurimust, mis suudaks tõestada, et fluor hoiab kaariest ära. Et fluor kaitseb kaariese eest, on niisiis suur müüt. Ühteaegu on see suur õnnetus. Naatriumfluoriid halvendab hammaste seisundit 50% võrra, suurendab mongoliidsete laste hulka 12% võrra ja Alzheimeri tõbe viduvate inimeste arvu.
Samas võib Rootsi ajakirjanduses lugeda valepropaganda väiteid: "Igapäevane fluoriga loputamine päästab halbadest hammastest." ("Mitt i Botkyrka Salem", 14. september 1999.)
Juba enne Teist maailmasõda avastasid saksa teadlased, et kui manustada inimestele närvimürki naatriumfuoriidi, muutuvad nad loiuks ja nende vastupanu murdub. Naatriumfluoriid halvendab nimelt aju kontakti ajukoorega. Aastal 1939 valmistasid Berliini teadlased närvigaasi sariin, mis sisaldab fluori.
Aastal 1940 hakkasid nõukogude võimurid lisama koonduslaagrite joogiveele fluori, et poliitvangides psüühilist segadust tekitada.
Aastal 1942 oli Saksamaa maailma suurim alumiiniumi tootja. Alumiiniumi tootmisjäägina tekib naatriumfluoriid, mida hakati andma koonduslaagrite vangidele.
Alumiiniumitootjail jääb tohutult naatriumfluoriidi üle. Alumiiniumiettevõtte ALCOA rajas Andrew W. Mellon (1855.1937). Ta oli Mellon National Bank'i juht, enne seda (1921-32) USA rahandusminister. Andrew W. Mellon sai vabamüürlaseks Pittsburghis (Pennsylvania) aastal 1928.
Aastal 1947 sai ALCOA advokaat Oscar Ewingist USA Federal Security Agency direktor ja ta kasutas oma mõjujõudu, et joogivette fluori sokutada.
IG Farben, kes nende uuringutega algust tegi, eksisteerib tänapäeval teiste nimede all. Selle tütarettevõte Crest toodab hambapastat. Praegu sisaldub see mürk enamikus hambapastades. Üldsusel pole aimugi, et hambaid saab kaitsta kaltsiumfluoriidiga, mis ei ole mürk. Võimurid ei ole huvitatud selle teabe levitamisest.
Professor Olof Lindahl kirjutas oma viimases raamatus "Terviseretsept" ("Recept på hälsa". Stockholm, 1990, lk. 104-112) fluoripettusest. Peatükk "Fluorimürgitus": "Usk fluori õnnestavatesse omadustesse on minu arvates tänapäeva suurimaid meditsiinilisi eksitusi. Tegelikult on fluor soovitatud annustes (1 ppm) pika aja jooksul äärmiselt ohtlik. 1 ppm (miljondik) tähendab, et vee ja fluori vahekord on 1:1 000 000 ehk 1 mg fluori liitri kohta.
Ühes USA raportis, mis enam pole salastatud, öeldakse olevat täielikult tõestatud, et fluor tekitab luuvähki. Sellest peaks piisama, et fluor keelustataks, näiteks hambapastas. Paraku usub enamik hambaarste, nagu üldsuski, ohtliku (fluori)propagandat.
Fluor on tugevatoimeline ensüümimürk. Ensüümid on keha masinaõli, mis teevad võimalikuks keemilised reaktsioonid. Ilma ensüümideta ainevahetus seiskub, eluprotsess aeglustub ja me sureme. Halvad ja vigastatud ensüümid takistavad normaalseid funktsioone."
Olof Lindahl toonitas, et inimkehas on ühtekokku mitu tuhat ensüümi ja igaüks juhib teatud keemilist reaktsiooni. 1 ppm fluori, soovitatud annus joogivees, vähendab ensüümide toimet 50% võrra või veelgi rohkem. Fluor kutsub esile DNA valetoime ning sidekudede degenereerumise ja nõrgestumise. Loomkatsed on näidanud, et spermatosoididel tekivad kromosoomikahjustused.
Olof Lindahl sedastas: "Ka inimesel on avastatud seos kaasasündinud Downi sündroomiga (mongolism)... Tavalised rakud võivad kergemini muutuda... vähirakkudeks. Juba kogus 0,5 ppm on selgelt kahjulik...
Fluoripropaganda XX sajandi keskel on näide sellest, kuidas meditsiiniline eliit laseb end petta pseoduteaduslikust propagandast ja vääradest tähelepanekutest."
Võimurid ei taha aga veel möönda, et fluor on ohtlik ensüümimürk, mis kahjustab pärilikkuskoodi, üksikuid rakke ja kogu ainevahetust. Ilustatud ametlik statistika näitab siiski selgelt, et lasteallergia suureneb jõudsalt. "Dagens Nyheter" meldis sellest 28. juunil 1994.
Pisiannustes on fluor kahjutu! Selle müüdi mõtlesid välja teadlased, kes olid seotud aatomipommiprogrammiga. Tõendeid fluori kahjulikkuse kohta tsenseeris Ameerika Aatomienergiakomisjon, viidates riigi julgeolekule. Massimeedium on täielikult eiranud dokumente fluori kahjulikkuse kohta. Fluori leidub paraku ka putukatõrjevahendites, nii et see satub juur- ja puuviljade kaudu inimkehasse. Mõistagi leidub seda ravimeis.
Fluori mõjul kahaneb eri nähtustes seose nägemise võime ja intelligentsitase, kahjustuvad ajurakud, soodustub radioaktiivsete ainete ladestumine kehas ja luuvähi tekkimine.
USA Rahvusliku Fluodeerimisnõustamise Komisjoni vabamüürlasest esimees Dr Joel Boriskin soovitas 1988. aastal kuulmishäiretega vanureil tarvitada 1500 mg fluori päevas. Ent ta "unustas" mainida, et see on surmav annus.